0
Domaći fudbal

Krmpotić: Možemo da iznenadimo Partizan (VIDEO)

Objavljeno: 20.09.13 u 15:03

zlatko-krmpotic

Inostrani klubovi su već rezervisali svoja mesta u ložama stadiona u Humskoj. Veliko interesovanje je za meč OFK Beograda na stadionu Partizana, te i ovom prilikom konferenciji za medije je prisustvovao veliki broj predstavnika „sedme sile“, a na pitanja su odgovarali šef stručnog štaba Zlatko Krmpotić i kapiten OFK Beograda Nikola Vasiljević.

„Gostujemo ekipi koja je poslednjih šest godina pokazala da je najbolja u zemlji. Sastav je takav da opasnost može da preti sa svih pozicija, stranci su im se odlično uklopili, a tu su i mladi i talentovani igrači koji su ponikli u njihovoj omladinskoj školi. Međutim, imamo i mi naših aduta i sigurno da možemo da ih iznenadimo. Što da ne, idemo sa namerom da napravimo pozitivan rezultat i pored znanja da se Partizanu ne preti, mi imamo jak motiv da odigramo dobro.“ – istakao je šef stručnog štaba OFK Beograda Zlatko Krmpotić.

Sa trenerom se složio i kapiten Vasiljević.

„Ne pretimo Partizanu, slažem se sa šefom, ali hoćemo da se pokažemo javnosti u pravom svetlu, hoćemo da odigramo dobro, uradimo pravu stvar i da se vratimo na Staru Karaburmu sa većim bodovnim saldom. Poznajemo se vrlo dobro sa igračima domaće ekipe, ali moraju i oni da znaju da i mi imamo svoje adute.“ – reči su Nikole Vasiljevića.

hotsport.rs/ofkbeograd.co.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter