0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Četiri A reprezentativca u mladoj selekciji

Objavljeno: 20.09.13 u 10:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Konačno su proradile veze na relaciji selektor seniorske fudbalske reprezentacije Siniša Mihajlović i selektor mladog državnog tima Radovan Ćurčić.

Naime, prema saznanju lista Kurir Mihajlović će ispuniti dato obećanje odnosno u pozajmiće Ćurčiću četvoricu standardnih reprezentativaca za utakmice koje očekuju mladu reprezentaciju u oktobru i novembru u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2015. godine.

Tako će Matija Nastasić, Lazar Marković, Filip Đuričić i Aleksandar Mitrović biti na raspolaganju Radovanu Ćurčiću za utakmice protiv Kipra i Severne Irske u oktobru odnosno Italije i Belgije u novembru.

S obzirom da je seniorskom timu preostala još samo utakmica protiv Makedonije u kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu i prijateljski meč protiv Japana (obe utakmice su na programu u oktobru), igrači sa manjom minutažom će dobiti priliku da dokažu da su neopravdano u drugom planu.

hotsport.rs/kurir-info.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter