0
Košarka

FOTO:STARSPORT

Vujošević: Najbolja partija do sada

Objavljeno: 19.09.13 u 23:49
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nakon poraza od Unikahe nije imao previše razloga za nezadovoljstvo.

„Odigrali smo možda i najbolju partiju do sada. Pogotovu kada se uzmu u obzir sve okolnosti, u kom sastavu smo na smom turniru i na kvalitet protivnika, evroligaške ekipe“ rekao je Vujošević posle utakmice.

Iskusni trener crno – belih zadovoljan je nivoom igre koji su prikazali igrači Partizana kako u napadu tako i u odbrani.

„Najbitnije je bilo iskontrolisati sam ritam i tempo igre na utakmici, protiv jedne ekipe kao što je Unikaha, koja ima respektabilan tim. Bilo je perioda veoma kvalitetne i dobre igre, naravno postoje i stvari zbog kojih nisam baš najzadovoljniji, ali one su za svlačionicu, internu upotrebu i o tome ćemo razgovarati na trenizima.“ dodaje trener šampiona Srbije.

Sutra Partizan očekuje još jedna jaka provera jer je protivnik madridski Real.

„Mislim da će nam taj meč biti od velike koristi, igramo protv jedne veoma kvalitetne ekipe, evroligaške. Očekujem da naš tim dobije još jedan dodatni impuls, s obzirom na večerašnju igru da i na pravi način odigramo i sutra“ zaključio je Vujošević.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter