0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Stevanović: Veliki sam borac, verujem u uspeh

Objavljeno: 19.09.13 u 13:34
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Srpski stručnjak Goran Stevanović pre desetak dana je preuzeo kineski Ćingdao Donon i ističe da je prezadovoljan uslovima u novom klubu. Mladi trener je stigao u Kinu osam kola pre kraja šampionata, kako bi pokušao da ekipi obezbedi opstanak u eliti, a za tako nešto prema procenama je potrebno da se ostvare tri pobede. Zadatak nimalo lak, s obzirom na težak raspored, pošto Ćingdao naredne dve utakmice igra na strani.

Iako radi tek nešto više od deset dana, svi u klubu su izuzetno zadovoljni dosadašnjom saradnjom, a napredak u svakom segmentu je i više nego očigledan, uprkos porazu od Šandonga na Stevanovićevom debiju proteklog vikenda.

-Veoma sam zadovoljan uslovima koje imam za rad. Predstoji nam teška borba za opstanak u elitnom društvu. Veliki sam borac i optimista i verujem da ćemo uspeti u tome – rekao je „Plavi“.

Fudbaleri Ćingdaa su u duelu sa Šandongom, koji je inače bio debitantski za srpskog stručnjaka na klupi Kineza,  dominirali u prvom poluvremenu, a samo sticajem nesrećnih okolnosti nisu uspeli da dođu do gola. Ćingdao se trenutno nalazi van opasne zone, na 14. mestu, ali će u poslednjih šest kola ove sezone Stevanovićevi izabranici morati da se potrude da bi i definitivno obezbedili opstanak.

-Nemamo mnogo vremena i svaki trenutak ćemo iskoristiti za uigravanje i pripreme za duele koji nam predstoje. Moramo da uđemo u pozitivnu seriju i počnemo da razmišljamo kao pobednici – naglasio je srpski stručnjak.

U narednom kolu Stevanovićeve izabranike očekuje gostovanje Šangaj Šenksinu, u nedelju od 13.45 po našem vremenu.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter