0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Ninkoviću dve utakmice ‘hlađenja’

Objavljeno: 19.09.13 u 21:30
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije uvek ima poprilično posla pa je tako bilo i danas.

Na osnovu prijave delegata, predsednik niškog Radničkog Darko Bulatović je suspendovan i protiv njega je pokrenut disciplinski postupak zbog incidenta na Karaburmi.

Od njega, ali i sudijske šestorke na čelu sa Majom Vujovićem, zatražene su dodatne izjave pa bi eventualna presuda mogla biti doneta na sledećoj sednici u sredu.

Zbog isključenja u Užicu, fudbaler Partizana Nikola Ninković kažnjen je sa dva meča suspenzije, a isto toliko zbog „boksovanja“ dobio je i Filip Knežević (Radnički 1923).

Čukarički je zbog incidenata navijača i vređanja gostiju iz Vojvodine na nacionalnoj osnovi kažnjen sa 200.000 dinara i uslovnom suspenzijom igranja mečeva kod kuće bez prisustva publike, u trajanju od godinu dana!

Trener Novosađana Marko Nikolić kažnjen je sa 100.000 dinara zbog isključenja, koliko je i Partizan „zaradio“ zbog pirotehnike u meču sa Radom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter