1
Domaći fudbal

Kleo: Vratio bih se u Partizan

Objavljeno: 19.09.13 u 16:13

kleo

Da li postoji jedan navijač Partizana koji ne bi voleo da se u Humsku vrati Kleo? Teško da postoji neko takav, a Brazilac je rekao da bi se rado vratio, ali da ga niko ne zove.

„Hoću da se vratim! Uželeo sam se Partizana i baš bih voleo da ponovo obučem crno-beli dres. Meni 1. januar ističe pozajmica u japanskoj Kašivi Rejsol, u obavezi sam da se vratim u Kinu, međutim, ne ide mi se tamo, jer se sa Gvangžuom nisam rastao baš na prijateljski način. Pre bih u Beograd, to baš želim.

Sve pratim, sve znam, jasno mi je da su otišli Šćepović i Mitrović, gledam utakmice posredstvom interneta, dobro sam obavešten šta se dešava i moram da kažem da je Partizan uvek dobar tim, bez obzira na imena, bez obzira na učinak ovog leta. Naravno, potrebno je plasirati se u Ligu šampiona ili Ligu Evrope, ali i bez toga podržavam ove momke.

Ne, nikad me niko nije zvao. Da bih se vratio valjda mora i Partizan mene da želi, a ne samo da ja želim nazad. Kako god bilo, nijednog dana nisam zaboravio klub u kome sam se afirmisao, na njega mislim svakog dana svog života i nadam se da ću se uskoro i vratiti.

Da li će ga neko pozvati? Albert Nađ bi da ga dovede makar na šest meseci… Videćemo da li će uspeti u svojoj nameri sportski direktor Partizana.

hotsport.rs/mozzartsport

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter