0
ATP

Dve pobede i jedan poraz srpskih tenisera u Trnavi

Objavljeno: 18.09.13 u 15:00

filip_krajinovic

Čak tri srpska tenisera danas su igrala svoje mečeve 1. kola čelendžera u slovačkom gradu Trnava (42.500 evra), a takmičenje neće nastaviti samo Nikola Čačić koji je do glavnog žreba došao preko kvalifikacija.

Čačić je u meču 1. kola poražen od Slovenca Aljaza Benedea, trećeg nosioca, sa 2:1, po setovima 3:6, 6:2, 6:3, posle jednog sata i 56 minuta igre.

Pre njega na teren je izašao Filip Krajinović koji je posle velike borbe i dva osvojena taj-brejka sa 2:1, po setovima 2:6, 7:6, 7:6, savladao Holanđanina Boja Vesterhofa. U nerednom kolu mladi Somborac će se sastati sa boljim iz duela prvog nosioca Rusa Andreja Kuznjecova i kvalifikanta Austrijanca Paskala Brunera.

Pobedio je i Dušan Lajović koji je započeto juče dovršio danas pošto je njegov meč 1. kola protiv Holanđanina Tomasa Šrola prekinut zbog mraka. Međutim, kao što je u utorak prvi set dobio rezultatom 6:1, tako je i u sredu praktično preslikao drugi deo igre odnosno takođe je protivniku prepustio samo jedan gem. U narednoj rundi Lajović će igrati protiv domaćeg tenisera Norberta Gombosa.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter