0
Fudbal

Tri gola Nikole Komazeca

Objavljeno: 17.09.13 u 21:18

komazec

U utakmici šesnaestina finala Kupa Bosne i Hercegovine, fudbaleri Sarajeva deklasirali su ekipu Podgrmeča iz Sanskog Mosta sa 7:2, a junak očekivano ubedljive pobede bio je srpski internacionalac Nikola Komazec koji je postigao tri gola.

Raskvašen teren nije smetao golgeteru Sarajeva da u 22. minutu postigne evro-gol sa tridesetak metara iz slobodnog udarca.

Agilni Komazec izvodio je sve prekide i u nastavku meča a centaršutevi su bili prava noćna mora za Podgrmeč, koji su u međuvremenu savladali i Osmanagić odnosno Todorović.

Posle pogotka domaćih, Komazec je novim golom vratio “+3” Sarajevu, da bi Tadejević u 69. povisio na 5:1. Sarajevo je pred kraj meča još jednom kapituliralo ali to nije smetalo Nikoli Komazecu da u 86. minutu nakon centaršuta Puzigaće matira domaće za 6:2. Puzigaća je iz slobodnjaka kasnije postavio i konačan rezultat.

Komazec je do sada postigao čak sedam golova u samo pet mečeva koliko je do sada odigrao u dresu Sarajeva.

Sarajevo sledeći meč igra 21. septembra u Mostaru protiv Veleža.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter