0
Evrokupovi

Konačno Liga šampiona: Bajern odbranu trofeja započinje protiv CSKA

Objavljeno: 17.09.13 u 18:23

champions-league

Dosta je bilo odmora, vreme je da počne da se igra i gleda ozbiljan fudbal. Naravno u pitanju je Liga šampiona u kojoj ove sezone minhenski Bajern brani trofej osvojen proletos u finalu protiv Borusije iz Dortmunda.

Bavarcima posao neće biti nimalo lako, a za početak će morati da prođu grupu u kojo se još nalaze njihov večerašnji rival CSKA, zatim Mančester siti, te Viktorija Plzen.

Večeras svoje učešće u Ligi šampiona započinju i popularni „Galaktikosi“. Real Madrid pojačan mladim Iskom, te superskupim Geretom Bejlom gostuje u Istanbulu Galatasaraju.

Na „Teatru snova“ po prvi put u istoriji Lige šampiona na domaćoj klupi neće biti Ser Aleksa Fergusona, pa ćemo večeras imati prilike da vidimo kako se novi menadžer Dejvid Mojes snalazi u elitnom evrpskom takmičenju, a protivnik Junajtedu biće Bajer iz Leverkuzena.

Pored ovih mečeva treba izdvojiti i svesrpski okršaj u grupi C između Benfike i Anderlehta. Nekadašnji saigrači iz Partizana Lazar Marković i Aleksandar Mitrović ukstiće koplja na velikoj sceni, a tu će još biti i Luka Milivojević, kao i Nemanja Matić, Miralem Sulejmani, Filip Đuričić i Ljubomir Fejsa.

Naravno ostaje pitanje koliko će srpskih internacinalaca u dresu Benfike biti na terenu s obzirom da Sulejamanija i Markovića muče povrede, te da je rovit Matić, dok Đuričić nije još u prvom planu.

DANAS – 1. kolo
GRUPA A
Mančester junajted – Bajer L. (20.45)
Sosijedad – Šahtjor (20.45)
GRUPA B
Galatasaraj – Real M. (20.45)
Kopenhagen – Juventus (20.45)
GRUPA C
Benfika – Anderleht (20.45)
Olimpijakos – PSŽ (20.45)
GRUPA D
Bajern – CSKA (20.45)
Viktorija P. – Mančester siti (20.45)

SREDA – 1. kolo
GRUPA E
Šalke – Steaua (20.45)
Čelsi – Bazel (20.45)
GRUPA F
Olimpik M. – Arsenal (20.45)
Napoli – Borusija D. (20.45)
GRUPA G
Austrija – Porto (20.45)
Atletiko M. – Zenit (20.45)
GRUPA H
Milan – Seltik (20.45)
Barselona – Ajaks (20.45)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter