0
Evrokupovi

Dami ne prija Danska, Real demolirao Galatu (VIDEO)

Objavljeno: 17.09.13 u 22:54

Cristiano-Ronaldo-1867031

Dva iznenađujuća rezultata u grupi B Lige šampiona. Real je očekivano dobio Galatu, ali niko nije očekivao da će puleni Karla Anćelotija slaviti sa 6:1 u sred Istanbula, dok je Juventus odigrao mršavih 1:1 protiv Kopenhagena u Danskoj.

Real je meč protiv Galate počeo bez Bejla, ali sa Kasiljasom na golu, međutim golman kraljevskog kluba baš nema sreće – povredio se u 15 minutu pa je ušao Dijego Lopez i ponovo pokazao zašto je bio broj 1 kod Murinja i zašto je to kod Anćelotija. Galata je bio bolji rival na sve do 33. minuta, a do tada je lopez skinuo dva zicera domaćim igračima.

A onda Real iz prve šanse postiže gol i to je početak kraja šampiona Turske. Isko je strelac za Real, a u nastavku sledi iživljavanje. Hettrik Ronalda, dva gola iz peterca, a treći majstorija posle solo prodora i dva gola KArima Benzeme posle grešaka igrača Galatasaraja. Počasni pogodak za četu Fatiha Terima u ovom teškom porazu dao je Bulut.

Juventus je odigrao samo 1:1 protiv Kopenhagena koji igra katastrofalno ove sezone i u šampionatu Danske. Poveli su domaći preko Jorgensena i dugo je staroj dami trebalo da dođe do izjednačujućeg gola. A postigao ga je Fabio Kvaljarela, koga su pokušavali da se reše ovog leta na sve načine.

U drugom kolu Juve dočekuje Galatasaraj, dok će Real na Bernabeu ugostiti i počastiti sa mnoštvom golova Kopenhagen.

GRUPA B
Galatasaraj – Real M. 1:6 (Bulut 83 – Isko 33, Benzema 54, 81, Ronaldo 63, 66, 90)
Kopenhagen – Juventus 1:1 (Jorgensen 14 – Kvaljarela 54)

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter