0
Tenis

JJ i dalje na 10. mestu, ostale Srpkinje napredovale

Objavljeno: 16.09.13 u 09:26

Czech Republic Serbia Tennis Fed Cup

Najbolje srpske teniserke manje ili više, izuzimajući Jelenu Janković koja je zadržala 10. mesto, napredovale su na najnovijoj WTA listi.

Ana Ivanović je skočila za jedno mesto pa je od danas 16. teniserka sveta, Bojana Jovanoski je napredovala za čak 17. pozicija nakon osvojenog trofeja u Taškentu pa je sada na 41. mestu, dok je Vesna Dolonc preskočila tri stepenice i zauzima 91. poziciju. Aleksandra Krunić je sve bliža povratku među najboljih 100 teniserki sveta pošto je od danas na 126. mestu, Jovana Jakšić je 162., a poslednja naša teniserka među 300 je Doroteja Erić na 278. mestu (skok od 61 pozicije).

Među prvih 10 nije bilo nikakvih promena što znači da je i dalje ubedljivo na vrhu Serena Vilijams, koja ima gotovo 3000 bodova više od Viktorije Azarenke na drugom mestu, a iza njih su Marija Šarapova, Agnješka Radvanska, Na Li, Sara Erani, Marion Bartoli, Karolina Voznijacki, Anđelik Kerber i Jelena Janković koja zaključuje Top 10.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter