0
Evropske lige

Janković: Raduje me dobra forma

Objavljeno: 16.09.13 u 16:33

jankovic-toni

Jedno od prijatnijih iznenađenja na početku nove sezone u Seriji A je ekipa Verone, čiji dres od ovog leta nosi srpski fudbaler Janković: Raduje me dobra forma.

Verona je u prva tri kola zabeležila dve pobede, uključujući i trijumf nad Sasuolom u nedelju rezultatom 2-0, pa se trenutno nalazi na osmom mestu, ispred veličine kao što je, na primer, Milan.

Janković nije krio zadovoljstvo dosadašnjim rezultatima, ali i igrom njegove nove ekipe.

„U odličnoj smo formi, jako me raduje što sve ide kako treba. Isto tako me raduje i moja forma“ – rekao je Janković koji je odigrao sve tri utakmice za svoj novi klub.

U narednom kolu ekipu iz “grada ljubavi” očekuje najteži mogući rival – šampion Juventus u gostima, ali je 29-godišnji fudbaler ipak optimista.

„Imamo dva teška gostovanja u Torinu, u nedelju nas čeka Juve, a u sredu Torino. Očekujem dobre rezultate iako će biti vrlo, vrlo teško“ – rekao je Janković.

Verona je novajlija u Seriji A, u koju se vratila po prvi put od sezone 2001-2. Ekipa sa stadiona „Mark Antonio Bentegodi“ je prošle sezone obezbedila direktan plasman iz Serije B, nakon što je takmičenje završila na drugom mestu iza Sasuola. Ovog leta Verona je kompletno renovirala svoj sastav, dovedeno je preko 20 novih igrača, gde su najveća imena, pored Jankovića, bila i Luka Toni, nekadašnji reprezentativac Italije, kao i Marko Donadel, dugogodišnji fudbaler Fiorentine.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter