in , ,

Barikelo teši Masu

masa-barikelo

Nakon odluke Ferarija da ne zadrži Felipea Masu u ekipi za sledeću sezonu odnosno angažmana Kimija Raikonena nekadašnji vozač ovog tima Rubens Barikelo poručio je svom zemljaku da ne brine.

„Žao mi je Felipea, ali iz sopstvenog iskustva znam da i posle Ferarija postoji život u Formuli 1. Na primer ja sam po okončanju saradnje sa italijanskim timom vozio sa Bron i mogu da kažem da je sve bilo u redu, a nele stvari su čak bile na višem nivou nego u Ferariju“ – kazao je Barikelo.

Iskusni Brazilac je čak dobio priliku da se u novom timu bori za titulu nakon što je u 2009. godine ostvario dve pobede u sezoni, a nada se da će Masa takođe uspeti da izađe iz senke drugog vozača Ferarija.

„Voziti za Ferari je nešto najspektakularnije u našem sportu, ali postoji život i posle toga. Ne bih da poredim moju situaciju sa Felipeovom pošto sam ja sam odlučio da napustim tim nakon što sam potpisao ugovor sa Hondom. Felipe je odličan vozač i siguran sam da će za njega biti mesta u nekom od timova. Koliko čujem mogao bi da pređe u Lotus“ – završio je Barikelo.

hotsport.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Poznati parovi afričkog baraža za Mondijal

Otkud ova dvojica na fudbalskom terenu? (VIDEO)