0
Evropske lige

Ronaldo: Karijeru možda okončam u Madridu

Objavljeno: 15.09.13 u 16:11

Cristiano_Ronaldo-1200

Portugalski internacionalac Kristijano Ronaldo izjavio je danas da bi mogao da završi karijeru u madridskom Realu sa kojim je danas produžio ugovor do 2018. godine.

Ronaldo, koji je od 2009. za kraljevski klub postigao 203 gola na isto toliko mečeva, naglasio je da će pokušati da i u narednih pet godina igra na najvišem nivou za madridski tim.

„Za mene je privilegija da igram za ovaj klub. Osećam se kao da sam prvi put ovde“, rekao je Ronaldo na konferenciji za štampu.

On je dodao da će nastaviti da igra sa istim požrtvovanjem kao i do sada.

„Daću sve od sebe za ovaj dres, a možda ću ovde i završiti karijeru“, rekao je Ronaldo.

Portugalski napadač je naglasio da nikada neće zaboraviti ni šest godina provedenih u Mančester Junajtedu, ali da da je taj klub za njega „sada prošlost“.

„Sada sam kod kuće, moja porodica je ovde i srećan sam. Poštujem sve ostale klubove, ali svi moji ciljevi vezani su za Real za koji ću možda igrati do kraja karijere“, rekao je Ronaldo.

On je naglasio da novac nije bio prioritet u njegovoj odluci da ostane u Realu.

„Da se ne lažemo, novac je važan, ali nije prioritetan“, rekao je Ronaldo i dodao da mu je prioritet ostanak u klubu, koji je „sposoban da osvoji još trofeja u Ligi šampiona, prvenstvu Španije i Kupu“.

hotsport.rs/tanjug

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter