0
Dejvis kup

FOTO:STARSPORT

Novak: Uz podršku publike možemo u finale

Objavljeno: 15.09.13 u 17:40
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novak Đoković pobedom nad Milošem rRaonićem doneo je izjednačanje Srbiji u polufinalu Dejvis kupa. Svetski reket borj 1 svestan je pritiska koji ima Janko Tipsarević koji igra idlučujući meč za plasman u finale.

„Sigurno je da je veliki pritisak igrati za svoju zemlju, ali je i velika motivacija. Važno je da Janko ostane sabran i nadam se da će on uz podršku publike doneti pobedu Srbiji“, rekao je Đoković.

On je poručio beogradskoj publici da je na krilima njihove podrške doneo izjednačujući poen Srbiji. Đoković je ocenio da je protiv Raonića ključni element igre bio ritern.

„Od početka meča sam nametnuo svoj ritam, znao sam da je kljjuč u riternu i u tome da ga nateram na duge razmene udaraca, bilo mi je izuzetno bitno da dobijem prvi set“, rekao je Đoković.

On je dodao da je iznenadio sam sebe kako se brzo prilagodio posle Ju Es Opena na vremensku zonu i šljaku.

„Ovo su bila dva savršena meča koja sam odigrao. Uveli smo duel u peti meč i nadam se da će Janko da završi posao“, poručio je Đoković.

hotsport.rs

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter