0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Kolaković objavio spisak igrača za EP

Objavljeno: 15.09.13 u 12:59
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković objavio je spisak igrača koji će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj.

Evropsko prvenstvo održaće se od 20. do 29. septembra, a Srbiju će predstavljati Vlado Petković, Nikola Jovović, Saša Starović, Aleksandar Atanasijević, Nikola Rosić, Filip Vujić, Dragan Stanković, Marko Podraščanin, Milan Rašić, Srećko Lisinac, Miloš Nikić, Nikola Kovačević, Marko Ivović i Nemanja Petrić.

Odbojkaši Srbije, aktuelni prvaci Evrope, u sredu, 18. septembra putuju u Herning, gde će igrati u grupi C.

Seniori Srbije će prvu utakmicu u C grupi odigrati u petak, 20. septembra od 17.00 protiv Slovenije, u 2. kolu, u subotu igraju protiv Holandije (15.00), a u poslednjem, 3. kolu, u nedelju protiv Finske.

Pobednici grupa će izboriti direktan plasman u četvrtfinale, a rivali Srbiji u nastavku takmičenja biće ekipe iz A grupe u Odenzeu, gde će igrati Danska, Italija, Belorusija i Belgija.

hotsport.rs/beta

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter