0
Evropske lige

Radović golom pokrenuo Legiji

Objavljeno: 14.09.13 u 23:54

Legia Warsaw v WKS Slask Wroclaw - Polish Ekstraklasa

Jedan od najboljih fudbalera poljskog prvenstva, poslovođa šampiona Legije Miroslav Radović savršeno je komandovao timom u duelu sa Koronom, koji je njegova ekipa na strani rešila u svoju korist sa čak 5:3.

Radović je „načeo“ poslednjeplasirani tim šampionata sjajnim golom u 23. minutu ali je to bilo i najmanje što je uradio. Delio je lopte saigračima, upošljavao ih i izbacivao u prazan prostor zbog čega i ne čudi što je već u 25. minutu bilo 0:2, a strelac je bio Dvališvili.

Isti igrač povisio je prednost „legionara“ u 47. minutu, a posle kiksa odbrane Legije i pogotka Janote, Kuharčik je posle akcije Radovića u 67. doneo 4:1. Dva minuta kasnije Dvališvili je nakon dobre lopte Radovića doveo goste do, po domaćine neprijatno visoke prednosti, što kao da je bio signal za Legiju da „prikoči“ i dozvoli Koroni čak dva utešna pogotka za konačnih 5:3.

Legija je ovom pobedom sačuvala vodeću poziciju na tabeli sa 15 bodova iz sedam utakmica, koliko ima i drugoplasirana Visla. U narednom kolu Radović i saigrači dočekuju Gornjik a taj meč na programu je 22. septembra.

hotsport.rs/sem

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter