0
Košarka

FOTO: www.kkradnicki.rs

Radnički bolji od Krke u Laktašima

Objavljeno: 14.09.13 u 08:52
FOTO: www.kkradnicki.rs
FOTO: www.kkradnicki.rs

Košarkaški Radničkog stvorili su sebi šansu da osvoje i drugi trofej tokom priprema, pošto su na otvaranju turnira „Igokea 2013“ savladali Krku iz Novog Mesta rezultatom 80:78 (18:21, 17:19, 20:18, 25:20).

Miroslav Muta Nikolićna ovom meču nije mogao da računa na centra Jarua (iz proceduralnih razloga), u drugom poluvremenu je izostao i Marinović, zbog povređenog lista, a Sili je nastupio kao tek oporavljen – obojica su poene postigli samo u prvom poluvremenu. Već je poznato da od početka priprema Nikolić ne računa na reprezentativca Kalinića i povređenog kapitena Birčevića.

Radnički je predvodio Dimić sa 17 pogodaka (uz to i sedam skokova, dve asistencije i devet iznuđenih prekršaja). Odmah za njim bili su Lešić sa 16 poena (pet skokova) i Jović sa 15 pogodaka (sedam asistencija).

Pitanje osvajača trofeja u Laktašima biće rešeno u subotnjem finalu od 19 časova i 30 minuta, gde će se Radnički sresti sa Igokeom. Domaćin turnira savladao je ekipu hrvatskog Šibenika 96:48. Pre toga, od 16 časova i 30 minuta poražene ekipe igraju za treće mesto.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter