0
Košarka

Lovernj: Ako izgubim od Srbije zezaće me cele sezone

Objavljeno: 14.09.13 u 10:14

Lovernj i Gagic

Saigrači iz PartizanaŽofri Lovernj iĐorđe Gagić iskoristili su priliku da se konačno sretnu i malo popričaju na Evropskom prvenstvu u Sloveniji, prenosi Sportski žurnal.

Francuski reprezentativac je objavio i sliku sa Gagićem na svom Tvier profilu uz koju stoji kratak komentar „Brat moj“.

Gaigć i Lovernj će se u nedelju ponovo sresti, ali ovoga puta na terenu kao rivali. Uz njih dvojicu na parketu će biti još jedan košarkaš PartizanaBogdan Bogdanović koji je propustio „sastanak“ crno-belih.

„Ako izgubimo od Srbije znam da će saigrači cele naredne sledeće sezone zbijati šale na moj račun“, kazao je Lovernj.

Francuski krilni centar je istakao da će meč protiv Srbije biti poseban za njega.

„Biće to sjajan meč u kome ću igrati protiv nekih od svojih prijatelja. Uzbuđen sam pošto sam se sa njima cele sezone borio u dresu Partizana i sada bi trebalo ponovo da igramo, ali na suprotnim stranama“, rekao je Lovernj.

Žofri dobro poznaje košarkaše Srbije, a posebno one sa kojima je igrao.

„Duel sa Gagićem jedan na jedan biće veoma interesantan. A, Bogdanović je svakako najopasniji po Francusku od ljudi sa kojima sam igrao u Srbiji, mnogo je talentovan. Igraću ponovo protiv Raška Katića koga jako poštujem i mislim da je sjajan igrač. On je dobar momak, kada igrate protiv njega morate da se borite u svakom napadu i za svaku loptu“, ocenio je francuski reprezentativac.

Utakmica između Srbije i Francuske na Evropskom prevnstvu u Sloveniji je na programu u nedelju od 21 sat.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter