0
Domaći fudbal

JSL: Šampion u Užicu, spektakl pod reflektorima

Objavljeno: 14.09.13 u 11:57

jsl

Dugo su Užičani čekali da stadion u njihovom gradu dobije reflektore, a sad su konačno dočekali taj dan. Večeras će na gradskom stadionu gostovati Partizan, što je sasvim dovoljno za novi spektakl.

Pre dve godine kad se u Užicu otvarao stadion takođe je tim iz Humske bio na premijeri, a domaćini su slavili 2:1, pa se nadaju da će tako biti i ovoga puta.

Pored Užica, reflektori će biti upaljeni i u Jagodini, Subotici, Kruševcu i Novom Sadu, kao i sutra na marakani, gde Crvena zvezda obeležava 50 godina postojanja svog stadiona.

Rad ove godine ne može da se prepozna i uz Donji Srem, jedini je tim koji nema nijednu pobedu, s tim da tim iz Pećinaca ima dva boda, dok građevinari nemaju nijedan.

Teško je očekivati da će Donji Srem ovog vikenda ostvariti prvu pobedu, jer sutra gostuje Zvezdi na Marakani, ali bi zato trebalo očekivati da Rad konačno trijumfuje, mada to neće biti lako jer im u goste dolazi Radnički iz Kragujevca.

Jelen Superliga parovi 5. kola
subota
16.30h Rad – Radnički 1923
16.30h Javor – Čukarički
16.30h OFK Beograd – Radnički Niš
19.00h Jagodina – Spartak
19.00h Napredak – Voždovac
19.00h Vojvodina – Novi Pazar
20.00h Sloboda Point – Partizan

nedelja
19.00h Crvena zvezda – Donji Srem

Tabela JSL 4

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter