0
ATP

FOTO: STARSPORT

Još jedan maraton pripao Kanadi

Objavljeno: 14.09.13 u 20:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon četiri sata i 22 minuta velike borbe Nenad Zimonjić i Ilija Bozoljac nisu uspeli da donesu drugi poen Dejvis kup reprezentaciji Srbije u polufinalnom duelu protiv Kanade pošto su ih u današnjem meču sa 3:2 (6:7, 6:4, 3:6, 7:6, 10:8) savladali iskusni Danijel Nestor i Vašek Pospišil koji su tako svom timu doneli prednost od 2:1 u partijama.

Ziki i Ika su na kraju maratona, baš kao i sinoć Janko Tipsarević poraženi u petom setu sa 10:8 pa sada preostaje našim momcima da u sutrašnjim singl mečevima pokušaju da naprave preokret i tako Srbiji donesu finale u kojem se već nalazi selekcija Češke koja posle dva dana ima prednost od 3:0 u duelu sa Argentinom.

U nedelju će na teren najpre izaći Novak Đoković i Miloš Raonić od 14 časova, a po okončanju tog duela planirano je da snage odmere Janko Tipsarević i Vašek Pospišil, naravno ukoliko bude bilo potrebe.

hotsport.rs

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter