0
Domaći fudbal

FOTO:STARPSORT

Stojanović: Konkurencija za tim je ‘strašna’ (VIDEO)

Objavljeno: 13.09.13 u 12:54
FOTO:STARPSORT
FOTO:STARPSORT

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da nema problema sa sastavom tima pred utakmicu petog kola Super lige protiv Donjeg Srema.

„Nema nikakvih personalnih problema što se tiče sastava tima. Na slatkim sam mukama, konkurencija je strašna i hvala bogu da je tako“, rekao je Stojanović.

Zvezda je pauzu u prvenstvu zbog reprezentativnih termina iskoristila za mini pripreme na Tari.

„Na pripremma nam je fizička sprema bila u prvom planu, nadam se da su otklonjeni nedostaci, a znamo da nema malo nedostataka. Svi polako ‘uskaču u voz’, maksimalno su obavili posao i dali sve od sebe. Naporno smo radili“, kazao je Stojanović.

On je rekao da ga protiv Donjeg Srema zanimaju samo bodovi.

„Donji Srem je pokazao da je ozbiljna i dobro složena ekipa. Moraćemo da obratimo pažnju i ništa ne prepustimo slučaju. Idemo utakmicu po utakmicu, da osvajamo bodove i to je sve što nas zanima u ovom trenutku. Za tri boda nam je potrebno znanje, koncentracija i disciplina“, rekao je trener crveno-belih.

Utakmica između Zvezde i Donjeg Srema igra se u nedelju od 19 sati, a ulaz je besplatan, jer beogradski klub proslavlja 50 godina od otvaranja stadiona.

„Znamo šta je naš posao, mi moramo da znamo kako da igramo pred 100 navijača, kao i pred 40.000. Slavljenička atmosfera ne sme da nas zavede, moramo da pokažemo zrelost i stabilnost“, rekao je Stojanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter