0
Domaći fudbal

Bjeković igrač veka Nice

Objavljeno: 13.09.13 u 17:32

Bjeka

Veliko proznanje dobio je legendarni fudaler Partizana Nenad Bjeković koji je u francuskoj problašen za igrača veka Fudbalskog kluba Nica.

Proslava je napravljena povodom zatvaranja starog stadiona „Rej“ i selidbe Nice u novi dom  „Alijans rivijeru“.

„Bilo je prelepo. Zauvek ću pamtiti ovaj dan, iako su sve godine koje sam proveo u Nici nezaboravne. Nisam očekivao takvu počast, niti tako veličanstvenu proslavu. Video sam mnogo starih prijatelja, saigrača. Možda prema njima nisam uvek bio dobar na terenu, jer sam uvek želeo više, bio nezadovoljan, ali da mi je neko tražio, krv bih dao za svakog od njih. Presrećan sam što me niko u Nici nije zaboravio. Dok sam igrao za Partizan, dešavalo se me da mi navijači zvižde kada su bili nezadovoljni kako igram. U Francuskoj to nikad nisam doživeo, već samo podršku“ oduševljen je Nenad Bjeković.

Nekadašnji trener i direktor crno – belih inače je pre četiri godine u izboru navijača proglašen za najboljeg igrača u istoriji Nice.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter