0
Fudbal

Sad i ‘milioneri’ zovu Kasiljasa

Objavljeno: 12.09.13 u 14:13

kasiljas

Još uvek nije poznato da li se Iker Kasiljas složio sa idejom Karla Anćelotija da brani samo na utakmicama Lige šampiona, dok bi u ligaškim utakmicama na golu Reala stajao Dijego Lopez, pa stoga ne čudi da se pojedini klubovi raspituju o mogućnosti da u svoje redove dovedu španskog reprezentativca.

Posle Barselone, Milana, Atletika, Arsenala i Mančester Sitja, koji su se spominjali kao moguće opcije po informacijama lista Bild u trku se umešala i dortmundska Borusija koja želi da Kasiljasa upari sa vremešnim Vajdenfelerom koji što je stariji to je bolji odnosno potvrđuje onu izlizanu novinarsku floskulu da su golmani kao vino.

S obzirom da se bliži Svetsko prvenstvo u Brazilu i da su Kasiljasu potrebne utakmice, daleko više od nekoliko njih koje bi igrao u Ligi šampiona, nije nemoguće da legenda Reala u zimskom prelaznom roku napusti klub.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter