0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rašović: Rušimo negativnu tradiciju

Objavljeno: 12.09.13 u 20:59

PARTIZAN-PROMOCIJA

Fudbalere Partizana u narednom kolu očekuje težak ispit. Gostuju Slobodi Point u Užicu, ekipi sa kojom u skorije vreme imaju negativan skor.

„Znamo da od kada je Sloboda ponovo formirana, Partizan nema pobedu. To je tradicija koju ćemo se potruditi da srušimo u subotu. Svesni smo da nas čeka motivisan protivnik i pun stadion, ali je naša motivacija na najvišem nivou. Potrebna nam je pobeda i očekujem da ćemo osvojiti tri boda“, izjavio je trener crno-belih Vuk Rašović.

Iako Sloboda ne beleži dobre rezultate od početka ove sezone, Rašović smatra da će pružiti snažan otpor Partizanu.

„Sloboda nije krenula najbolje po rezultatima, nezasluženo nisu pobedili na nekim utakmicama. Imaju trenera koji je veliki motivator i koji je postavio sistem. U poslednje dve godine Slobodu su teško pobeđivali Partizan, Crvena zvezda i Vojvodina i sve nas to tera na oprez, ali mi znamo način kako da dođemo do pobede“, rekao je Rašović.

Svi igrači, osim golmana Lukača, će biti spremni za ovaj duel, a Rašović je rekao da očekuje više od najvećeg pojačanja ove sezone, Erika Đemba Đembe.

„On je svestan zašto je doveden, mora više da doprinosi i ja, iskreno, očekujem više od njega“, jasan je starteg crno-belih.

Partizan nije uspeo da dovede igrača koji bi zamenio Mitrovića u špicu, a taj problem bi mogao da reši Nikola Ninković.

„Ninković već igra uz najisturenije napadače, on je igrač koji ima kreaciju i dosta dobro to radi. Očekujem da će moći to da iznese i da će biti efikasniji. Što se napadača tiče, nada umire poslednja, ali nećemo uzimati mačku u džaku“, rekao je Rašović.

Mladi fudbaler Partizana Andrija Živković se nada da će se situacija sa Danilom Pantićem uskoro rešiti i da će on potpisati ugovor sa klubom.

„Pantić je jako talentovan igrač, igramo zajedno već sedmu godinu. Mislim da bismo bili sjajan tandem. Nadam se da će uskoro dobiti ugovor“, izjavio je Živković.

Utakmica petog kola Super lige Srbije između Slobode i Partizana igraće se u subotu od 20.00 časova u Užicu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter