FOTO: STARSPORT
in , ,

Rašović: Razmišljamo o domaćim trofejima

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Pauzu u prvenstvu fudbaleri Partizana su iskoristili da odigraju prijateljsku utakmicu sa beočinskim Cementom u kojoj je trener Vuk Rašović imao priliku da dodatno uigra ekipu.

„Uz to u Zemunelu smo odradili četvorodnevni mini ciklus vežbajući dva puta dnevno, a akcenat je bio na fizičkoj pripremi i taktici. U međuvremenu su nam se vratili i reprezentativci Vladimir Stojković i Andrija Živković pa smo sada kompletni“ – kaže Rašović u izjavi za Žurnal.

Nije bilo lako da se tim psihički spremi na to da će ove sezone igrati samo u domaćim takmičenjima.

„Ostali su u opticaju domaći trofeji i razmišljamo samo o tome. Nadam se da ćemo do sledeće prvenstvene pauze zadržati prvo mesto na tabeli. Očekuju nas teška gostovanja Slobodi i Vojvodini i dve utakmice na našem terenu protiv OFK Beograda i Javora. Nema lakih utakmica, svaki protivnik je za poštovanje, ali verujemo u sebe“ – rekao je mladi stručnjak.

Rašović je dodao da će Nikola Gulan u narednim mečevima igrati u veznom redu i još jednom je izrazio žaljenje što klub nije uspeo da angažuje Uroša Đurđevića, koji je zbog toga što je odbio da pređe među crno-bele sada u velikim problemima u Radu gde nije u konkurenciji za tim.

hotsport.rs/zurnal.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Zvezdini „jubilarni“ dresovi

Ozbiljna povreda Nenada Vučkovića