0
Fudbal

‘Orlovi’ i dalje u padu

Objavljeno: 12.09.13 u 16:25

fifa

Uprkos tome što je naša fudbalska reprezentacija u poslednja dva meča odigrala nerešeno sa Hrvatskom i savladala Vels u gostima to joj nije pomoglo da popravi plasman na FIFA rang listi, naprotiv.

„Orlovi“ na septembarskom rangiranju sa 666 osvojenih bodova zauzimaju tek 43. mesto na rang listi svih svetskih fudbalskih reprezentacija što je pad za dve pozicije u odnosu na avgustovski rejting.

Protivnici iz kvalifikacione grupe A imali su promenljivi uspeh, Belgijanci su sa 10. mesta skočili na šesto, dok je Hrvatska sa osmog pala na 10. Vels je na 52. mestu, Škotska na 63. a Makedonija na 75. poziciji.

Od zemalja iz okruženja Bosna i Hercegovina je sa 13. pala na 18. mesto, Crna Gora je trenutno 27. a bila je 17., dok su Slovenci napravili skok od čak 16 mesta pa je sada na 29. poziciji.

Što se tiče vrha liste na njemu je i dalje Španija, a prate je Argentina, Nemačka, Italija, Kolumbija, Belgija, Urugvaj, Brazil, Holandija i Hrvatska.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter