0
Evropske lige

Mesi: Trofej za najboljeg igrača u pravim rukama

Objavljeno: 12.09.13 u 20:13

franck-ribery----lionel-messi

Napadač Barselone Lionel Mesi izjavio je da je Frank Riberi zasluženo dobio priznanje za najboljeg fudbalera Evrope u prošloj sezoni.

„Bila mi je čast što sam ponovno bio u krugu trojice najboljih igrača u Evropi. Pravo je zadovoljstvo biti u konkurenciji takvih fudbalera, ali Riberi je zaslužio trofej“, konstatovao je Mesi.

Riberi je sa Bajernom osvojio tri trofeja u protekloj sezoni (prvenstvo i Kup Nemačke i Ligu šampiona), a u polufinalu najelitnijeg evropskog takmičenja Bavarci su deklasirali Mesijevo društvo u dvomeču ukupnim rezultatom 7:0.

„Barselona uvek pokušava da osvoji nove trofeje. Titula u Primeri nam je bila izuzetno važna, jer je godinu dana pre toga šampion bio Real Madrid. Očigledno da protiv Bajerna nismo bili u pravoj formi, nadigrali su nas u svim elementima, ali to je prošlost. Moramo da gledemo u budućnost“, rekao je omaleni Argentinac.

Frank Riberi je proglašen za najboljeg fudbalera Evrope, a u najužoj konkurenciji protivkandidati su mu bili Mesi i Kristijano Ronaldo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter