0
Evropske lige

Kolarov: Želim da osvajam trofeje sa Sitijem

Objavljeno: 12.09.13 u 11:23

Kolarov

Srpski fudbalski reprezentativac Aleksandar Kolarov rekao je da je srećan u Mančester sitiju i da nije razmišljao o odlasku sa „Etihada“ iako nije standardan prvotimac pošto Francuz Gael Kliši ima prednost na poziciji levog beka. Italijanski mediji tokom letnjeg prelaznog roka često su pisali o mogućnosti da Kolarov pređe u redove Juventusa, ali na kraju nije bilo ništa od toga.

„Bilo je mnogo priče oko transfera u „staru damu“, ali nikada nisam izjavio da želim da idem. Imam još dve godine ugovora sa Sitijem, fokusiran sam da što bolje radim na treninzima i, kada dobijem šansu, odigram što bolje. Srećan sam u Sitiju, videćemo šta će se desiti u budućnosti. Ja sam profesionalac i ove sezone želim da osvajam trofeje“ – kazao je Kolarov engleskim medijima, a prenosi agencija Tanjug.

Ekipa Sitija sledeće nedelje počinje takmičenje u Ligi šampiona, a u prvom kolu engleski klub igra protiv češke ekipe Viktorija iz Plzenja.

„Ovo takmičenje je važno za klub. Prošle godine smo bili baš loši, sada imamo dobru grupu i verujem da možemo da prođemo dalje. Trener Manuel Pelegrini je već imao uspeha u Ligi šampiona sa Viljarealom i Malagom i to iskustvo moglo bi da bude od velikog značaja za sve nas“ – zaključio je Kolarov.

Prošle sezone srpski fudbaler u dresu Mančester Sitija odigrao je 29 utakmica i postigao četiri gola, a da nije zaboravio da postiže pogotke podsetio je na meču u Kardifu kada je snažnim udarcem sa preko 35 metara zatresao mrežu reprezentacije Velsa.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter