0
Fudbal

Hrvati prozivaju Mihajlovića zbog ćirilične majice

Objavljeno: 12.09.13 u 10:18

mihajlovic-vukovar

Hrvatski mediji uporno traže skandale tamo gde oni ne postoje pa su tako pronašli fotografiju na kojoj selektor fudbalske reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović pozira sa majicom na kojoj je ćiriličnim slovima ispisano ime njegovog rodnog grada Vukovara, što je prema njihovom mišljenju skandalozno.

Naime, Mihajlović je na gostovanju Velsu u Kardifu majicu dobio od koordinatora Fudbalskog kluba Spoji (Srpske pravoslavne omladine) iz Inzbruka, Aleksandra Rogića koji je tom prilikom iskoristio priliku da se fotografiše sa selektorom.

Hrvati su u tome videli provokaciju koja „neće doprineti napetoj situaciji u Vukovaru“ dodavši da Mihajlović tim „podiže tenzije između dve države“, a podsećaju i na to da je na utakmici između Srbije i Hrvatske u Beogradu na severnoj tribini Marakane razvijena srpska trobojka na kojoj je takođe ćirilicom pisalo Vukovar.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter