0
Odbojka

FOTO:STARSPORT

Sjajne Srpkinje u polufinalu

Objavljeno: 11.09.13 u 22:00
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Odbojkašice Srbije plasirale su se u polufinale Evropskog prvenstva pošto su u Cirihu rutinski savladale selekciju Italije sa 3:0, po setovima 25:14 28:26 25:18.

Imponovao je pristup u igri izabranica selektora Zorana Terzića u prvom setu koje su maksimalno koncentrisano i bez greške odradile ovaj deo utakmice i od prvog do posaeldnjeg poena potpuno dominirale.

Italijanke se bude u drugom setu koji se gotovo celim tokom igrao poen za poen, ali je onda u finišu seta iskustvo Srpkinja došlo do izražaja i set je završen 28:26.

To je defintivno značilo i kraj nadama Italijanki koju su se čini se poptuno predale i postale svesne činjenice da se na suprotnoj strani mreže nalaze akutelne evrospke šampionke pa je treći set predstavljao rutinu za naše odbojkašice.

Najbolja u našem timu bila je Jovana Brakoćević sa 17 poena, Milena Rašić je dodala 14, a Brižitka Molnar devet. Kod Italijanki, Dijuf je imala 14 poena.

Srbija će prema postojećem rasporedu 13. septembra u Berlinu igrati svoj polufinalni meč protiv reprezentacije Rusije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter