0
Domaći fudbal

Pantić: Uslovi korektni, smeta nam nastup ljudi iz kluba

Objavljeno: 11.09.13 u 11:36

danilo-pantic

Mladi i talentovani Danilo Pantić nije potpisao profesionalni ugovor sa crno – belima. Uslovi koji su ponuđeni bili su sasvim korektni pa je mnoge iznendila odluka ovog veznog fudbalera.

„Sve ono što se pričalo kako ucenjujemo Partizan jer nismo zadovoljni ponuđenim ugovorom za Danila, odnosno novcem, nije tačno.  Štaviše, Partizan je bio krajnje korektan u tom smislu, mom sinu je ponuđen četvorogodišnji ugovor i zarada koja je primerena, s obzirom na to da se radi o igraču koji je stasao u klubu. Naš uslov je bio da se klub samo malo strpi i tu je nastao zastoj, uslovi nisu nikakav problem, niti smo dizali cenu.“  kaže otac mladog igrača Dragutin Pantić.

Međutim zbog želje da još malo sačeka pre nego što uđe u profesionalne vode Pantić je ušao u neku vrstu problema sa Partizanom.

„Razumem da se crno – belima žuri da potpišu ugovor , ali valjda Danilo treba da bude najbitniji, da se oslušnu njegove želje. On ima stipendijski ugovor do sledeće godine i samo smo želeli da konačna odluka malo sazri. Novac nije problem, niti je ikada bio. Smeta nam samo takav nastup kluba, odnos koji nije primeren i zato ćemo pustiti da razmisle o svemu.“ doda je stariji Pantić.

Kada je u pitanju njegova prekomanda u omladince, za sada nema zvanične potvrde.

„Čitali smo o tome da će Danilo biti vraćen u omladince, ali nam još niko zvanično nije saopštio odluku. Žao mi je što se to rešava na takav način, koji je takođe nekakav vid pritiska. Ali, dobro, neka pauzira do januara, pa ćemo posle da vidimo“ zaključio je otac mladog fudbalera.

hotsport.rs/večernjenovosti

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter