0
Košarka

FOTO:STARSPORT

‘Orlovi’ protiv Belgije od 17.45

Objavljeno: 11.09.13 u 09:44
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Košarkaška reprezentacija Srbije utakmicom protiv Belgije danas započinje takmičenje u drugoj fazi Evropskog prvenstva u Sloveniji.

Izabranici Dušana Ivkovića su u prvoj fazi šampionata zabeležili tri pobede i dva poraza u B grupi u Jesenicama. U novu fazu srpski košarkaši preneli su maksimalna četiri boda i trijumf protiv Belgije predstavljao bi ogroman korak ka četvrtfinalu EP.

„Belgijski tim ima nekoliko iskusnih igrača koje predvodi Aksel Ervel. Imaju i dosta dobrih šutera, koji na ovom turniru nemaju visok procenat uspešnosti. Međutim, na velikim takmičenjima se ne gleda individualna statistika, već timska igra. Poštujemo svakog protivnika. Sigurno da imamo kvalitetniji tim od selekcije Belgije, ali moramo na pravi način da postavimo i pripremimo utakmicu, smanjimo oscilacije i da imamo mnogo bolju kontrolu“, rekao je Ivković.

Današnja utakmica između Srbije i Belgije igra se od 17.45 sati u ljubljanskoj hali Stožice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter