0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Obradović: Partizan je šampion i zato preuzimamo ulogu favorita

Objavljeno: 11.09.13 u 22:34
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dvonedeljna pauza u šampionatu Srbije zbog nastupa nacionalne selekcije omogućila je ekipa koje se takmiče u Superligi da dodatno izbruse formu i isprave nedostatke ukoliko ih je ventualno bilo.

Tako je i srpski šampiona Partizan iskoristio pauzu da se tim dodatno uigira i da se zacele rane od evropskog neuspeha, što je potvrdio i iskusni defanzivac Milan Obradović.

„Videli smo gde smo grešili, kao i šta smo to radili dobro, kako bismo unapredili igru. Nije nam bilo lako da se nosimo sa pritiskom i kritikama, ali to je fudbal. Brzo padneš, pa naučiš brzo i da ustaneš. Bilo je to iskustvo više u karijeri za sve nas i radili smo kako bismo ispravili nedostatke, a sve u svrhu rezulatata.“ kaže Obradović

Veteran crno – belih se potpom okrenuo predstojećem meču u Užicu protiv Slobode.

„Nema razloga za umerenost, jer vidim kvalitet ekipe čije boje branim. Partizan je šampion, samim tim i bez problema preuzimamo ulogu favorita, rešeni da je opravdamo na terenu. Zato idemo na pobedu, ne samo u utakmici sa Slobodom Point, već i u svim ostalim duelima do kraja sezone “ jasan je Obradović

Ulaznice za subotnji meč prodaju se u Užicu i u Beogradu na „Tiketlajnu“, po ceni od 300 dinara za istočnu i severnu tribinu i do 500 dinara za zapadnu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter