in , ,

Lazar Marković: Došli smo po tri boda

lazar-markovic

Fudbalska reprezentacija Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo postigla je na osam utakmica svega 10 pogodaka i to čak šest u meču protiv Velsa u Novom Sadu. Kako je „orlovima“ i večeras (20.45h) protivnik selekcija sa Ostrva eto prilike da se poveća konto datih golova.

„A promašili smo na svakoj utakmici bar jedno četiri zicera. I protiv Hrvata smo imali i stativu, tri velike šanse i penal nada mnom koji sudija nije svirao. Jeste bio drugi-treći minut, ali ako je penal, onda je penal bez obzira na to o kakvoj se utakmici radi i kad je napravljen“ – kaže Lazar Marković, u izjavi za Novosti, kojeg je na početku utakmice sa Hrvatskom oborio Josip Šimunić.

Ipak, mladi napadač tvrdi da su „orlovi“ stekli veliko iskustvo u ovim kvalifikacijama i da ovaj tim ima kvalitet na se plasira na naredna dva velika takmičenja.

„Prošli smo veliku školu kroz ove kvalifikacije i u poslednjim utakmicama pokazali da imamo kvalitet i igru da se plasiramo i na EP u Francuskoj, ali i na SP u Rusiju“ – tvrdi nova nada Benfike.

Iako utakmica protiv Velsa nema rezultatski značaj Marković tvrdi da reprezuentacija Srbije neće olako ući u taj duel već sa namerom da trijumfuje i tako makar malo popravi utisak u ovim kvalifikacijama.

„Došli smo po tri boda, nema opuštanja. Igramo za boje naše zemlje, za prestiž, za FIFA renking. Ako hoćemo da vidimo sledeće veliko takmičenje, onda moramo svaku utakmicu da odigramo na najvišem mogućem nivou“ – optimista je Marković.

hotsport.rs/novosti.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Marković uz Čovića

Na pomolu trampa Čeh za Valdeza