0
Auto Moto

Kimi na korak od povratka u Ferari

Objavljeno: 10.09.13 u 12:53

raikonen-ferari

Bivši svetski prvak Formule 1 Kimi Raikonen mogao bi posle pet godina pauze sledeće sezone ponovo da sedne u bolid Ferarija.

Naime, vozač Lotusa je otkrio da će u toku dana ili najkasnije u sredu ujutro saopštiti svoju odluku u vezi sa tim za koju ekipu će sledeće sezone voziti, a zanimljivo je da je za isti dan i Ferari najavio da će saopštiti ko će naredne godine voziti u tandemu sa Fernandom Alonsom pošto je sve izvesnije da neće biti produžen ugovor sa Felipeom Masom.

Mediji koji prate intezivnije dešavanja u „najbržem cirkusu“ tvrde da će Finac gotovo sigurno ponovo sesti za volan „skuderije“ i tako ponovo postati kandidat za osvajanje šampionskog trona. Raikonen je u periodu od 2007. do 2009. godine već vozio za Ferari, a već u prvoj godini ugovora došao je do titule, da bi u naredne dve sezone osvojio treće odnosno šesto mesto.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter