0
Dejvis kup

Počele pripreme Dejvis kup reprezentacije

Objavljeno: 08.09.13 u 18:48

salatara-dejvis-kup

Dejvis kup reprezentacija Srbije, istina u skraćenom sastavu, počela je danas pripreme za polufinalni meč ovog takmičenja u kojem će od petka do nedelje (13. – 15. septembra) u Kombank areni dočekati Kanađane.

Za sada pod nazorom selektora Bogdana Obradovića treniraju samo Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, dok bi ekipi uskoro trebalo da se priključi i Dušan Lajović koji je učestvovao na čelendžeru u Brašovu. Što se tiče Novaka Đokovića on će u Beograd stići tek pošto završi sa obavezama na Ju Es Openu gde će u ponedeljak igrati u finalu protiv Rafaela Nadala, a očekuje se da uskoro stignu i Ilija Bozoljac i Filip Krajinović koji će biti rezerve.

Kanađani su inače već stigli u Beograd i treniraju punom parom. Selektor Martin Lorendo u prestonicu Srbije doveo je tim u sastavu: Miloš Raonić, Vasek Pospišil, Frenk Dančević i Danijel Nestor.

U drugom olufinalu Dejvis kupa u Pragu se sastaju selekcije Češke i Argentine.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter