0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Košarkaši pobedu posvetili Nataši i Milici

Objavljeno: 08.09.13 u 21:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Sa dve trojke u poslednjim sekundama napada Bogdan Bogdanović je ubio u pojam Letonce, koji su u tim momentima bili na korak od potpunog preokreta, i bio je jedan od najboljih aktera u našem timu, a posle utakmice ovaj trijumf u ime svih reprezentativaca posvetio je povređenim mladim košarkašicama Nataši Kovačević i Milici Ivanović.

„Naš trud se isplatio i uspeli smo da dobijemo najvažniju utakmicu u ovoj fazi takmičenja. Međutim, pre svega moram da kažem da pobedu poklanjamo Nataši Kovačević i Milici Ivanović, koje su povređenje u saobraćajnoj nesreći“ – poručio je Bogdanović, a prenose Novosti.

Priznaje mladi košarkaš Partizana da je bilo dosta nervoze u našem timu pred početak utakmice.

„Bilo je nervoze. Znali smo koliki je značaj meča i nismo bili mirni dok utakmica nije počela, a onda smo dali sve od sebe da ispunimo cilj.“

Nešto manje od tri sekunde ostalo je do kraja treće četvrtine kada je lopta trebalo da se izvede ispod našeg koša, došla je do Bogdanovića koji je iz okreta iz praktično nemoguće pozicije pogodio za tri poena.

„Razmišljaoi sam samo o tome da moram da šutnem. Nisam obraćao pažnju na odbranu nego sam uputio loptu ka košu. Ušla je sa zvukom sirene. Toliko puta pre toga nisam pogodio, da sam jednom morao. Dobro je što se to dogodilo u tako važnom trenutku“ – rekao je uz osmeh Bogdan.

hotsport.rs/novosti.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter