FOTO:STARSPORT
in , ,

Ivković: Teško dolazimo do realizacije

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Najvažnije od svega posle duela sa Letonijom je da je zabeležena pobeda i da se Srbija plasirala u drugu fazu takmičenja, ali je bilo evidentno da ne funkcioniše sve baš najbolje u našem timu o čemu je posle meča novinarima iz naše zemlje priča selektor Dušan Ivković.

„Startovali smo agresivno, na visokom nivou, ali to je bilo prerano jer smo posle ceo meč igrali sa mnogo oscilacija. Morali smo Krstića da koristimo 34 minuta i u njegovim godinama to je ozbiljno opterećenje. U drugoj četvrtini smo pokazali neku dečiju sebičnost. Što je Kesar rekao na klupi, pa da li je moguće da su ovi letonski igrači toliko namazaniji od nas? Teško dolazimo do realizacija. Ali na kraju želim da čestitam svom timu jer sa devet debitanata ovo je dobar rezultat“ – kazao je Ivković, a njegove reči prenose Večernje novosti.

Iskusni stručnjak nema običaj da ističe pojedince, ali je danas morao da pohvali kapitena Nenada Krstića.

„Krstić se borio kao lav i ostavio je srce na terenu. Na granici smo izdržljivosti sa tri rovita igrača: Markovićem, Nedovićem i Bogdanovićem koji je sada istegao zglob. Mi moramo da osposobimo tim. Ne znam da li ćemo imati devet spremih igrača za meč protiv Crne Gore“ – rekao je selektor Ivković.

hotsport.rs/novosti.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Jurić: Šimunić nije bio pregrub

Košarkaši pobedu posvetili Nataši i Milici