0
Fudbal

Ferdinand se malo kasno setio

Objavljeno: 08.09.13 u 16:26

rio ferdinand

Defanzivac Mančester Junajteda Rio Ferdinand osvrnuo se na činjenicu da je sve više stranih fudbalera u Premijer ligi odnosno poručio je da mu se uopšte ne sviđa taj podatak.

„Na utakmici između Mančester Sitija i Njukasla igrala su samo tri engleska igrača, samo trojica, to je sramota! U većini klubova imamo engleske igrače koji uopšte ne igraju i onda tražimo rezultat od reprezentacije na Svetskom prvenstvu“ – rekao je Ferdinand.

Iskusni fudbaler je nedavno odlučio da završi reprezentativnu karijeru, ali to ne znači da ne prati i dalje pomno dešavanja oko „Gordog albiona“.

„Uveo bih ograničenje kao u Turskoj gde svaki klub može da ima maksimalno 10 stranaca odnosno samo šestoricu koji konkurišu za tim pred utakmicu. Ako želimo da zaštitimo engleski fudbal morali bi i imi da uradimo nešto slično“ – kazao je Rio zaboravljajući na zakone Evropske unije odnosno slobodan protok ljudi i novca.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter