0
Fudbal

Raća nije slomio nogu

Objavljeno: 07.09.13 u 17:25

RadosavPetrovic_2626492

Reprezentativac Srbije Radosav Petrović, ipak, nije teže povređen. Iako je posle utakmice s Hrvatskom ambulatnim kolima odvežen na detaljna ispitivanja zbog povraćanja, gubitka svesti i sumnje da je doživeo tešku povredu zgloba, Radosav Petrović je ipak, lakše povređen.

„Povreda je nastala nakon sudara s Nevenom Subotićem posle jednog kornera, ali u tom trenutku nisam imao vremena da razmišljam o povredi. Miralem Sulejmani je imao problema s povredom nakon starta Šimunića i ja sam morao da ostanem u igri.

Utakmica protiv Hrvatske nas je definitivno izbacila iz konkurencije za Svetsko prvenstvo, ali su utisci pozitivni. Treba da gledamo u budućnost, jer ova generacija ima ogroman potencijal.

Protivnik je pre početka meča rekao kako u Beograd dolazi po pobedu, a nakon utakmice su izjavljivali da su nam svesno prepustili inicijativu. Nešto se tu ne slaže“, rekao je Petrović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter