0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Grbić: Nisam dovoljno spreman

Objavljeno: 07.09.13 u 12:25
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

U zamenu za Marka Šćepovića Partizan je dobio Petra Grbića, koji će do kraja sezone igrati kao pozajmljeni igrač Olimpijaksa jer je tako ranije dogovoreno, a sledećeg leta će potpisati ugovor sa crno-belima. Iako pompezno najavljen kao veliko pojačanje mladi Crnogorac u prvim nedeljama staža u Humskoj nije opravdao očekivanja navijača i javnosti.

„Moja je krivica što sam došao nepsreman. Kada ste u takvom stanju teško je da se uklopite u tim. Zadovoljan mogu da budem možda samo sa igrom na jednoj utakmici. Zbog svega toga sam nestrpljivo čekao ovu pauzu kako bih se bolje fizički spremio“ – otkrio je Petar Grbić u izjavi za Žurnal.

Nekadašnji fudbaler Mogrena tvrdi da mu je ova pamet i da sada ima 21 godinu nikada ne bi izabrao da pređe u Olimpijakos.

„Da mogu sada da biram nikada ne bih odabrao Olimpijakos. Tačno je da je u pitanju veliki klub, ali svake godine dovodi iskusne internacionalce pa nema prostora za igrače kao što sam ja, već prednost dobijaju oni koji imaju veće ugovore. Žao mi je što te 2011. godine nisam otišao u Holandiju, a imao sam priliku“ – kazao je Grbić.

Očekuje se da po okončanju ove sezone krilni napadač potpiše dvogodišnji ili trogodišnji ugovor sa Partizanom koji ga je uz 600.000 evra dobio od kluba iz Pireja, dok je u drugom smeru otišao Marko Šćepović, koji je u međuvremenu izgubio status reprezentativca.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter