0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Delegat sve zapisao i fotografisao, sledi kazna za FSS

Objavljeno: 07.09.13 u 12:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uoči utakmice protiv Hrvata mnogi su strahovali da može da dođe do velikih incidenata koji bi našu reprezentaciju, ali i klubove, isključili iz evropskih i svetskih takmičenja, na sreću do njih nije došlo, ali nema razloga za slavlje pošto je ono malo loših poteza publike dokumentovao delegat i nema sumnje da će naš Savez ponovo kažnjen, verovatno novčano.

Prema saznanjima lista Blic Austrijanac Georg Pangl je bio veoma oštar u izveštaju sa utakmice ocenivši da je bilo detalja koji ne bi smeli da se dešavaju na međunarodnim utakmicama.

Prema rečima Zdravka Jokića, posmatrača suđenja i mentora UEFA, Pangl je tokom utakmice fotografisao i zapisivao sve sporne detalje među kojima je i paljenje hrvatske zastave, lomljenje stolica i upotreba pirotehnike, ali po njegovoj proceni kazna ne bi trebalo da bude drakonska već „samo“ novčana“.

hotsport.rs/blic.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter