0
Dejvis kup

FOTO: STARSPORT

Zimonjić: Kanađani nisu naivni, potrebna nam je pomoć publike

Objavljeno: 06.09.13 u 13:32
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Dejvis kup reprezentaciju Srbije narednog vikenda (13. do 15. septembra) očekuje polufinalni dvoboj ovog takmičenja protiv selekcije Kanade, a kao i u nebrojeno puta do sada deo tima biće i najiskusniji Nenad Zimonjić koji još uvek ne zna ko bi mogao da mu bude partner u dublu s obzirom da selektor Bogdan Obradović ima određene probleme prilikom sastavljanja tima.

„Mnoge stvari nam ne idu na ruku. Nemamo Viktora Troickog, tako da se u singlu sve svodi na Novaka i Janka. Nole će sigurno daleko dogurati u Njujorku i pitanje je kada će doći u Beograd. Može da se desi da to bude i dva dana uoči meča. Potrebno je da se prilagodi na prelaz sa betona na šljaku. Sve su to neki razlozi zbog kojih moramo da budemo oprezni. Kanada nije nimalo naivna ekipa“ – rekao je Zimonjić za Žurnal

Na papiru Srbija bi trebalo da ima tri poena u singlu pod uslovom da igra Đoković.

„Ništa nije sigurno u Dejvis kupu, to je veoma nepredvidivo takmičenje. Ipak, ako bismo pravili analizu, naš najsigurniji poen je Novak protiv Pospišila. Takođe, Đoković je protiv Raonića na šljaci izraziti favorit, kao i Janko protiv Pospišila“ – analizirao je Zimonjić.

Zimonjić ističe da je ekipi neophodna pomoć publike.

„Trebaće nam puna Arena. Kanađani nikada nisu igrali pred 19.000 ljudi. Sigurno im neće biti svejedno. Publika je imala veoma važnu ulogu u osvajanju Salatare 2010. Nadam se da će nas i sada bodriti tokom sva tri dana.“

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter