0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Vučić ponovo o privatizaciji klubova

Objavljeno: 06.09.13 u 16:09
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u petak da uprkos negodovanju pojedinaca i navijačkih grupa fudbalski klubovi moraju da se privatizuju.

„Niko živ nije za privatizaciju klubova. Nisu navijači za privatizaciju, a kamoli uprava, ali to mora da se izvrši. Što mi njima da dajemo po 10 miliona evra svake godine umesto da mi od njih uzimamo po 10 miliona evra?“ – pitao se Vučić nakon poslovnog ručka američke privredne komore u Srbiji, a njegove reči prenosi Beta.

Vučić je potvrdio da će danas u Beograd doći ruski biznismen i vlasnik engleskog fudbalskog kluba Čelsi Roman Abramovič ali je rekao da se neće sastati sa njim.

Pojedini mediji prethodnih dana su pisali o tome da je Vlada Srbije odlučila da ponudi strancima da kupe fudbalske klubove Partizan i Crvenu zvezdu, a kao mogući kupci pored arapskih konzorcijuma spominjali su se upravo ruski tajkuni Roman Abramovič i Sulejman Kerimov.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter