0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Stepanović bi Matića ostavio na klupi

Objavljeno: 06.09.13 u 12:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Iako je većina fudbalskih zaljubljenika u Srbiji sa nestrpljenjem čekala da se Nemanja Matić vrati u državni tim nakon nesporazuma sa selektorom Sinišom Mihajlovićem naš proslavljeni trener Dragoslav Stepanović kaže da ne bi uvrstio u prvih jedanaest zadnjeg veznog Benfike.

„Matić je najbolji igrač portugalske lige i verujem da bi se lako prilagodio igri nacionalnog tima, ali ne bih počeo sa njim utakmicu. Veliki je pritisak na njemu, a u takvim situacijama i igrač zahteva više od samog sebe što nije dobro“ – objašnjava Stepanović u izjavi za Žurnal.

Iskusni stručnjak nema dilemu ko bi trebalo da se brine o najisturenijim napadačima Hrvatske.

„Subotiću više verujem nego Biševcu, a Nastasić je u velikom naletu i on bi trebalo da bude u timu ako je spreman posle oporavka od povrede. Koliko sam čuo ni Mandžukić se nije u potpunosti oporavio od povrede ligamenata. Biće teško sa njima, mnogo teško…“ – kaže popolarni Stepi.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter