0
Evropske lige

Anćeloti našao rešenje za Kasiljasa

Objavljeno: 06.09.13 u 17:05

kasiljas

Nakon što su počele da kruže priče da bi This is the heading text nezadovoljan statusom u Realu mogao da pređe u Arsenal ili Mančester Siti pa čak i u Barselonu trener „kraljevskog kluba“ Karlo Anćeloti došao je na ideju kako da odobrovolji do nedavno prvog golmana tima.

Naime, Italijan će Kasiljasu ponuditi da bude prvi golman na utakmicma Lige šampiona, dok će na mečevima domaćeg šampionata na golu stajati Dijego Lopez, piše današnja Marka.

Prvu utakmicu u Ligi šampiona Real igra za 10 dana protiv Galatasaraja pa ćemo do tada morati da sačekamo da saznamo da li je madridski list došao do istinite informacije i da li će se Kasiljas složiti sa Anćelotijevom idejom.

Istog dana se pojavila i vest odnosno objašnjenje zbog čega je Žoze Murinjo, kada je bio trener Reala, izgubio poverenje u prvog golmana kluba. Portugalac je prema tim saznanjima Kasiljasu zamerio zbog toga što prilikom reprezentativnih obaveza ima odličnu saradnju sa fudbalerima Barselone.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter