0
Ostali sportovi

Ljubitelji rukometa izvolite: Puštene ulaznice za SP (VIDEO)

Objavljeno: 05.09.13 u 13:48

1

Karte za XXI Svetsko prvenstvo u rukometu za žene, koje se u decembru održava u Srbiji, danas u 12 sati puštene su u prodaju. Rukometni savez Srbije je za najvernije fanove obezbedio popust od 40 odsto na kupovinu paketa ulaznica za prelimirnarnu fazu takmičenja.

Svi zainteresovani koji do 5. oktobra kupe pakete ulaznica omogućen je popust od 40 odsto, dok će se u nedelju, 6. oktobra u prodaju pustiti i pojedinačne dnevne karte bez popusta, koje će koštati 600 dinara. RSS, zajedno sa IHF-om sklopio je dogovor oko cena ulaznica koje su prilagođene našem standardu, pa će tako najjeftiniji paket ulaznica za preliminarnu rundu iznositi 1500 dinara, a omogućiće gledaocu da odgleda svih 15 utakmica grupne faze takmičenja.

– Posle dva uspela Evropska prvenstva koja smo organizovali, opet nam je poverena organizacija još jednog prestižnog takmičenja. IHF uradio je sve neophodne preglede kako bi takmičenje proteklo bez problema. Na prethodnim prvenstvima oborili smo sve rekorde u posećenosti, a nadam se da ćemo ove rezultat nadmašiti na prdstojećem Svetskom prvenstvu.

Očekujemo veliki broj navijača iz skandinavskih zemalja, kao i iz Norveške, Crne Gore, Mađarske, Francuske i Rumunije, ali  najviše očekujemo od domaće publike, koja će kao osmi igrač bodriti naše reprezentativke – rekao je Božidar Đurković, generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije.

Rukometna reprezentacija Srbije preliminarnu fazu takmičenja igra u Nišu, zajedno sa reprezentacijama Danske, Brazila, Kine, Japana i Alžira.

– Na prošlogodišnjem Evropskom prvenstvu pokazali smo šta zaista možemo, i da u ove devojke treba verovati. Zadovoljan sam jer na svakoj poziciji mogu da računam na četiri devojke, većina njih igra u inostranstvu i zaista su pokazale da na njih možemo da računamo. Imamo dobru reprezentaciju, i mislim da Srbija ove godine osvoja medalju – istakao je Saša Bošković, selektor naše reprezentacije.

Rukometašice iz 24 zemlje boriće se za titulu najbolje reprezentacije sveta. Utakmice grupne faze takmičenja igraju se u četiri grada, Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Nišu, nakon čega najbolje plasirane reprezentacije dolaze u Beograd, kako bi se borile za titulu najbolje. Svetsko prvenstvo za rukometašice održava se od 6. do 22. decembra 2013. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter