0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Ivanović hvali selektora: Miha bolji od Murinja

Objavljeno: 05.09.13 u 14:27
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kako se utakmica protiv Hrvatske bliži, tako igrači pokušavaju da se hrabre na razne načine. Eto, primera radi, kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović nahvalio je selektora Sinišu MIhajlovića i rekako kako je on bolje rešenje za Srbiju nego najbolji trener današnjice Žoze Murinjo.

Istini za volju, pitanje je bilo da li bi defanzivac Čelsija voleo da njegov trener iz londonskog kluba umesto na tribinama stadiona Crvene zvezde, sedi na srpskoj klupi.

– Treneri su važni u pripremi utakmice, ali ne igraju oni, već mi igrači. Miha je pokazao da dovoljno zna o fudbalu i da poznaje ovu ekipu, možda čak i bolje od Murinja. Nije lako napraviti nešto s ovako mladom ekipom, a on je to uradio na pravi način. Zato smatram da je on pravi čovek za nas – rekao je Ivanović.

O samoj utakmici kapiten orlova je rekao:

– Motivacija je na vrhunskom nivou i upravo takva treba da bude. Igrači jedva čekaju da meč počne kako bismo krenuli u borbu i napad. Neophodno je da ostanemo mirni, jer smatram das mo mnogo toga naučili iz prvog meča u Zagrebu.

Priznajem da je ova utakmica važnija od ostalih jer je deo istorije, zbog onoga što možemo da napravimo za naš narod. To je nešto što je motiv svih nas. Čeka nas teška utakmica, ali smo spremni i veoma motivisani – rekao je Ivanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter