in , ,

Vranješ i dalje pod velikim znakom pitanja

VfL Gummersbach - SG FLENSBURG - HANDEWITT

Priče oko toga da će Flenzburg praviti probleme Ljubomiru Vranješu oko njegovog statusa u rukometnoj reprezentaciji Srbije ispostavile su se tačnim pošto je predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović potvrdio da Nemci prilično zatežu.

„On hoće, 200 odsto! Tu nema dileme. Realno, Flenzburg zateže situaciju, ali tako je bilo i za one dve utakmice kvalifikacija za EP, pa se nadam da će i sada da bude isti scenario. Vranješ je u kontaktu sa igračima, obavlja sve kao da je selektor… Ne žurimo oko angažovanja selektora, jer do kraja oktobra, odnosno nedelje EHF nemamo nikakve akcije. Mislim da je sve pitanje dogovora i cene. Rekoh, klub zateže, ali optimista sam“ – rekao je Marjanović u izjavi za Novosti.

U Savezu očigledno ne sede skrštenih ruku i već sada razmišljaju o drugim rešenjima ukoliko Vranješ definitivno ne bude mogao da vodi „orlove“, a kao njegov mogući naslednik spominje se Talant Dušebajev, bivši legendarni španski rukometaš kirgistanskog porekla, koji je trenutno bez posla nakon što je rasformiran madridski Atletiko.

hotsport.rs/novosti.rs

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pronađen Omega, trenira razočaran

Konačno počinje, Srbija na startu protiv Litvanije